Translate

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Bascute mohair

Pt o circumferinta a capului de 57 cm.Firul superb,mohair 80%,matase 20%.Croset 2,5.





luni, 11 noiembrie 2013

Saluri tricotate

Pot sa ma laud deja cu 4 saluri tricotate.
Doua Revontuli pret 130 lei.








Si un Gail pret 160 lei











Set crosetat pt copii ''Tom si Jerry"

Am lucrat un set Tom si Jerry,din lana pura,cu crosete de 4.5 si 5.Caciulita este captusita cu tricot de bumbac.L-am realizat uitandu-ma la niste poze,n-am facut dupa schema.













Tinuta pt sotul meu

Am partcicipat de curand, pe forumul Lucru de mana,la un concurs de croitorie"TINUTA PENTRU DOMNI".Emotii,emotii mari dar pana la urma am iesit castigatoare,asa ca de curand sunt si posesoarea noii masini de cusut Elna Sew Fun.
Am avut ca inspiratie o camasa pe care am tinut-o langa mine si am studiat-o tot timpul.Si o pereche de blugi,la fel studiati maxim.
Camasa-poplin elastic,usor cambrata,cu banda de pasmanterie pe partea cu nasturii si pe bentita gulerului.Slitul manecii este bordat si el cu o fasie de material(un rest de tercot)in aceeasi nuanta-bleumarin.
In zona de sus unde nasturii raman descheiati am pus 3 nasturi la distanta de 2,7 cm,restul sunt la 6 cm distanta.Butonierele sunt in nuanta contrastanta si ele.Guler si mansete intarite evident cu termocolant.
Pantalonul-stofa cu ceva sintetic in ea-nu se sifoneaza.Buzunare pe laterale,buzunare la spate,pense in zona genunchilor(am vazut ca se poarta chestia asta).In colturile buzunarelor am infipt 4 tinte metalice-2 la buzunarele din spate si 2 la cele din fata.Cusaturi dublu tighelite-ca la blugi.
Voi parea lipsita de modestie dar 7 poze nu pot reda toate detaliile pe are as fi vrut sa le arat,pentru ca sunt multumita cum mi-au iesit si slitul pantalonilor si tighelele si buzunarele.
Mai spun doar atat ca sotul meu se simte super bine in aceasta tinuta,iar eu consider ca-l avantajeaza,i se potriveste ca o manusa.Rar se intampla sa gasim ceva in comert care sa nu aiba cusur pt mine.