Translate

miercuri, 21 martie 2012

Compleuri fete

Am facut fetelor compleuri de purtat prin casa sau de camin din bumbac cu elastan.E prima oara cand lucrez mai serios un material elastic si zic eu ca e binisor.


duminică, 11 martie 2012

Rochii de ocazie

Rochia rosie din tafta am imbracat-o asta vara la un eveniment special.Prima data ii pusesem trandafiri pe tot decolteul dar mi se parea ca-mi scurteaza gatul si am renuntat la jumatate din ei.O parte i-am lipit pe geanta ,altii mai stau inca in sertar.Pe tiv i-am cusut dantela iar sub bust o 
   banda argintie .


Aici e spatele cu fermoar ascuns.


Aici e rochia de seara din satin elastic.Are bretele legate dupa gat si spatele gol.Ei,as fi vrut un pic mai decoltat spatele dar cu alt prilej de-acum.
Si cu toata familia mea....




Gentuta rosie ca focul

Mi-am facut mai demult o posetuta sa mi se potriveasca la o rochita rosie din tafta.Este din acelasi material pe care l-am intarit cu termocolant de 2 ori.De la rochita imi ramasese niste trandafiri pe care trebuia sa-i folosesc cumva.Asta a fost prima poseta facuta si cam in graba, nerabdatoare sa vad rezultatul.



vineri, 9 martie 2012

Mucenici pentru toata lumea

Am facut si eu mucenici dintr-un kg de faina ,i-am insiropat si i-am presurat cu nuca si cu nuca de cocos.Eu totdeauna i-am facut de post dar sunt atat de deliciosi!!!!!





........si cand ai si niste ajutoare de nadejde sunt si mai buni!


Am dizolvat miere in apa de s-a facut asa un sirop mai grosut apoi am presarat nuca din belsug!Luati!V-asigur ca sun delicioasi!

joi, 8 martie 2012

GEANTA IN CULORILE PRIMAVERII

Sunt topita dupa violetul zambilelor,branduselor ,viorelelor si cum puteam sa exprim mai bine asta decat facandu-mi o geanta care sa-mi aminteasca de ele la tot pasul!




Aici geanta pare un pic cam mare dar in realitate e numai buna,si-mi place de nu mai pot cand atrage priviri!